Chat med oss!

BRUKERVILKÅR

Parter

FRODE OSEN er selger.

Kjøper er kunden som har bestilt produktet.

Bestilling og leveranse

Ordrebekreftelsen oversendes umiddelbart på epost etter betaling. Her finner du også instrukser om informasjon vi trenger for å kunne starte på ordren din.

Et førsteutkast blir oversendt innen leveringstiden.

Fornøyd-garanti

Grovt regnet aksepterer 80% av kundene våre førsteutkastet, akkurat slik som det er. 

Med de resterende 20% må det gjerne et par justeringer til for at det skal bli perfekt. Dette er helt normalt for å oppnå den tonen som er «helt deg». Vi gir oss ikke før du har unike, gjennomarbeidede papirer som er skrevet for å svare på det arbeidsgiveren trenger å vite.

Vi jobber til du er fornøyd, og penger-tilbake garantien er en siste utvei om vi ikke kommer til en enighet om hva som kan fungere.

Vilkårene for at du kan benytte deg av garantien er som følger:

  • Er du misfornøyd med arbeidet vårt, må du skriftlig peke på de konkrete punktene du ikke er fornøyd med, så vi kan rette de under revisjonen. Som nevnt ovenfor er det helt vanlig at endringer må gjøres etter vi har levert første utkast til deg. 
  • Løser ikke dette saken (noe det gjør i 99% av tilfellene), går oppdraget ditt videre til en ny skribent hos oss så vi får et par ferske øyne på papirene og saken din.
  • Er du fremdeles ikke fornøyd med det vi har laget, og du kan vise til konkrete ting som skulle blitt endret, men som ikke har blitt endret under revisjon, så kan du søke om å få pengene tilbake.
  • Pengene-tilbake garantien dekker kun: CV, søknad og LinkedIn med normal (3 virkedager) leveringstid. Den dekker også kun deg som bestiller, og vi tar ikke høyde for hva venner, familie, kollegaer, fagfolk eller andre parter måtte mene om papirene.
  • Garantien gjelder i 14 dager etter at ordren er fullført/du har fått dine nye papirer. Etter 14 dager uten å høre fra deg regner vi oppdraget ditt som avsluttet og levert. 

Angrerett

Du kan angre kjøpet om du sier fra før vi har startet oppdraget. Da får du full refusjon.

Har vi startet oppdraget, kan du ikke angre kjøpet da vi leverer en tjeneste vi allerede har brukt ressurser på å utføre.

Ansvarsfraskrivelse

Våre kunder opplever som regel å bli innkalt på intervju kort tid etter vi har levert deres nye papirer, men for ordens skyld gir vi ingen garanti for at nye papirer fra oss vil lande deg hverken jobbintervju eller ny jobb.

Priser

Alle priser på nettsiden er inkl. mva.

Annet

Selger forbeholder seg retten til å kansellere oppdrag.

Tvister

Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Kjøperen kan ta kontakt med Forbrukerrådet for å få bistand i en eventuell tvist med selger. Partene kan begjære at saken fremmes for Forbrukertvistutvalget dersom man ikke finner en minnelig løsning. Vedtak av Forbrukertvistutvalget er rettskraftig fire uker etter forkynning. Før vedtaket er rettskraftig, kan partene, ved innsendelse av stevning til Forbrukertvistutvalget, bringe vedtaket inn for tingretten.

Spørsmål vedrørende våre brukervilkår kan rettes til post@cvguru.no.

Skroll til toppen