Vi skriver din CV og søknad

Vi skreddersyr din CV og søknad slik at den blir profesjonell og skiller seg ut i mengden blant hundrevis av andre CVer og søknader som står mellom deg og jobben du vil ha.

Ikke nøy deg med en jobb som ikke passer dine ønsker, drømmer og behov. Gå for jobben du fortjener med en skreddersydd CV og søknad som får frem hvorfor akkurat du er den rette for jobben du ønsker.

Her er CVen og jobbsøknaden som gir jobbsøkere intervju hele 7 av 10 ganger

Forestill deg at du har tilgang til den perfekte malen for en CV og jobbsøknad som er testet og justert ved bruk i over 2.000 jobbintervjuer. Forestill deg videre at CVen, jobbsøknaden og tipsene du får er så bra at hele 70% av kandidatene som benytter disse papirene blir valgt til intervju, og får jobben. Dette er et konkurransefortrinn som vi i CVGuru kan tilby deg her og nå.

Skill deg ut fra mengden – Vis din beste side

En ledig stilling hos eksempelvis Rema 1000, DnB, eller KPMG får gjerne hundrevis av CVer og jobbsøknader. Svært mange er dårlig skrevet, noen dårligere enn andre.

Ikke forsøk som mange gjør å «prøve lykken» ved å gjette hva som er riktig å skrive først for å fange interesse for nettopp din jobbsøknad. Da blir du bare som alle andre. La heller våre profesjonelle og erfarne tekstforfattere i CVGuru hjelpe deg. Vi vet nemlig nøyaktig hva lederne ser etter når de blar hurtig igjennom bunken av CVer og jobbsøknader, og vi sørger for at det er akkurat din CV og jobbsøknad som fanger oppmerksomheten og skiller seg ut i bunken.

Uansett hvilken jobb du søker på, om det er drømmejobben eller en jobb du må ha for å kunne betale utgifter og regninger, så er det å bli valgt til en mulig kandidat blant hundrevis av andre søkere første trinn til suksess.

Med CVGuru på laget trenger du ikke lenger å sende utallige CVer i øst og vest og blindt søke på mengder med jobber. Få på plass en profesjonell CV og jobbsøknad og øk din sjanse for å bli valgt til jobbintervju med opp til 70%.

Fornøyd eller pengene tilbake

Vi tar risikoen og gir deg 100% fornøydgaranti. Er du ikke fornøyd, får du pengene tilbake.

Dette kan vi gjøre fordi vi er helt trygge på kompetansen vi innehar.

Mer konkret betyr det at om vi etter å ha levert dine nye papirer til deg og utført eventuelle endringer du ønsker, fremdeles ikke klarer å gjøre deg fornøyd, får du pengene tilbake.

Se brukerbetingelser for detaljer.

Tanvir Khan, 36 år

«Etter mottak av deres skreddersydde cv 22. februar, så søkte jeg på en relevant ledig stilling, og ble kalt inn til et jobbintervju 28. februar. Deretter fikk jeg jobbtilbud og signert kontrakt 3. mars.

Jeg er evig takknemlig for samarbeidet med CVGuru, og ser gjerne at flere jobbsøkere får den samme effekten og gleden som har vært meg til del.»

Camilla Holm, 25 år

«Jeg har den siste tiden søkt på fem ulike stillinger med min oppdaterte søknad/CV fra Cv guru. Har blitt innkalt på intervju på tre av disse.
Er utrolig fornøyd med resultatet dere leverte, og vil absolutt anbefale dere videre.»

Biljana Tesic, 45 år

«Fant fram til CV Guru på nettet helt tilfeldig.
Resultatet for meg ble veldig bra: de har fått fram nøkkelkvalifikasjoner og egenskaper i forhold til min profil og laget en søknad som skaper nysgjerrighet.
Enkelt sagt, CV Guru har klart å treffe mitt ønske hvordan jeg ønsker å fremstå til en potensiell arbeidsgiver. Penger godt brukt, og jeg anbefaler CV Guru på det sterkeste

Heidi-Merethe Kolstad Lian, 24 år

«Er kjempefornøyd med produktet jeg fikk! De hjalp meg med å skrive en flott CV og en suveren søknad! Har til og med fått intervju på en jobb jeg ikke var kvalifisert til pga god søknad! Anbefales!»

Hvorfor bør du la oss skrive din CV og søknad?

Norges ledende skribenter

Med over 2.000 skrevne CVer og søknader, kan vi garantere at du vil vekke interesse hos potensiell ny arbeidsgiver.

Skreddersydd for deg

Alt av vårt arbeid er skreddersydd av våre skribenter, og vi skriver hver eneste ordre fra bunnen av.

Har du en drømmejobb i sikte?

Hvis du sikter for din drømmejobb, kanskje grunnet godt betalt eller fordi det er noe du rett og slett drømmer om å jobbe med - gi deg selv det beste utgangspunktet som er mulig og land jobben som vil forandre ditt liv.

Betal èn gang og bruk din CV i mange år

CVen du mottar er enkel å kunne redigere selv. Dersom du skulle miste en jobb eller ønsker å søke på en ny og bedre jobb i tiden fremover, kan du bare gjenbruke samme CV dokument.

Tjenesten betaler seg selv

Hvis du grunnet vår hjelp med CV og søknad får en jobb som er la oss si kr 1500 høyere i lønn per måned, har du tjent inn tjenesten allerede innen 2 måneder.

Presenter din beste versjon av deg selv

Vi vet eksakt hvordan vi kan vise dine beste kvaliteter på en tydelig måte som gjør at de som leser din CV og søknad forstår hva du kan tilby. Vi sørger for at de vil vite mer om deg og kaller deg inn til intervju.

Slik fungerer det

Steg 1 – Velg

Du velger pakken nedenfor som passer deg best.

Steg 2 – Informasjon

Etter du har bestilt gir du oss informasjonen vi trenger. Enten ved å fylle ut et kort digitalt skjema med noen spørsmål, eller via en telefonsamtale med en av våre skribenter (vi tar også gjerne imot din gamle CV).

Steg 3 – Motta

Du får din bestilling levert innen leveringstiden oppgitt nedenfor.
Ønsker du endringer utført på det vi har laget, ordner vi selvfølgelig det.

Velg en pakke og kom i gang nå!

Forhåpentligvis ser du nå fordelene ved å ha en profesjonelt skrevet CV og jobbsøknad, og du ser at det heller ikke er noe risiko fordi vi har 100% fornøydgaranti (er du ikke fornøyd får du pengene tilbake).

Ikke vent lenger med å få på plass din CV og søknad som øker sjansene med å få jobben du så gjerne vil ha. Bestill i dag og du kan søke på jobben du ønsker allerede om få dager. Er du sent ute kan du også bestille ekspresslevering hvor du får CV og søknad levert innen 24 timer.

 

Vedrørende søknad: Søknaden kan skrives mot en spesifikk stilling om du ønsker dette, eller lages åpen/generell dersom du ønsker å søke på flere stillinger. Dette spesifiserer du etter du har bestilt.

Grunnpakke

10% RABATT
Fra kr 73/måned ved delbetaling
Eller betal alt nå: kr 1 743,00
1 Skreddersydd CV eller søknad
Leveringstid: 3 arbeidsdager
100% fornøydgaranti
24 timer ekspresslevering mulig
Bestill nå
Mest solgt

Bestselger

10% RABATT
Fra kr 102/måned ved delbetaling
Eller betal alt nå: kr 2 443,00
1 Skreddersydd CV
1 Skreddersydd søknad
Leveringstid: 3 arbeidsdager
100% fornøydgaranti
24 timer ekspresslevering mulig
Bestill nå

Profesjonell

10% RABATT
Fra kr 114/måned ved delbetaling
Eller betal alt nå: kr 2 743,00
1 Skreddersydd CV
1 Skreddersydd søknad
1 Skreddersydd LinkedIn-profil
Leveringstid: 4 arbeidsdager
100% fornøydgaranti
24 timer ekspresslevering mulig
Bestill nå

Du trenger ikke å betale før du mottar din CV og søknad, og du får også friheten til å kunne betale månedlig med mindre beløp til rundt hundrelappen og allikevel få papirene utlevert straks det er ferdig skrevet.

 

Er du student? Kontakt oss på live chat for 10% rabatt.

Fortsatt usikker?

Send oss en e-post (post@cvguru.no) eller bruk vår live chat (nederst på siden til høyre) og still oss spørsmålene som gjør deg usikker. Det koster ingenting å snakke med oss og vi hjelper deg gjerne med rett veiledning.

Tips for deg som skal skrive CV og søknad selv: CV, CV-Mal, Jobbsøknad

3 gratis CV-maler du kan bruke

CV maler, eksempel nummer 1: Den tradisjonelle

cv-mal-cvguru

Denne malen har et rent og ryddig uttrykk, og passer for deg som liker det enkelt.

Nøkkelen til en god CV mal er først og fremst at den gir god oversikt. En tradisjonell mal som denne har den styrken at den er helt fri for forstyrrende elementer. Bruker du denne kan du være sikker på at innholdet – din erfaring og kompetanse – får den oppmerksomheten det fortjener.

Lastes ned her: CV-mal nummer 1 – Den tradisjonelle

CV maler, eksempel nummer 2: Den moderne

Denne malen er mye brukt av våre erfarne skribenter, og vår erfaring tilsier at den er godt likt og gir gode resultater.

Enkel, men gjennomført bruk av farge bidrar til å gjøre CVen din mer iøynefallende. Setningen under navnet ditt og avsnittet for oppsummering gir deg en fin mulighet til å presentere nøkkelkvalifikasjoner samlet. Å innlede CVen med dine mest relevante erfaringer og ferdigheter er lurt, fordi det lar deg bestemme hvor fokus skal ligge når den blir lest. Legg vekt på det som gir deg tyngde med tanke på stillingene du søker. Har du en mastergrad, lang erfaring eller gode språkkunnskaper som er særlig relevant for en stilling og kan komme til god nytte hos bedriften? Denne malen lar deg få det frem tidlig, og du fremstår raskt som en kvalifisert og interessant kandidat.

Fordelen med denne malen er at den er enkel å redigere, og med enkle grep lar deg styre hva du vil rette mest oppmerksomhet mot.

Lastes ned her: CV-mal nummer 2 – Den moderne

CV maler, eksempel nummer 3: Den fancy

cv-mal-cvguru

En todelt CV mal som denne blir mer og mer vanlig, og fordelen med en slik mal er at den lar deg samle all din erfaring på én A4-side. Kort fortalt: den er effektiv.

Denne malen krever at du legger litt ekstra innsats i innholdet, men belønning for strevet er en presis og gjennomarbeidet CV. Har du høyere utdanning? Da regnes ofte videregående skole som en forutsetning, og du kan med fordel sløyfe den. Har du vært teamleder i fire år? Da er ikke lenger vervet som elevrådsleder i 1999 like relevant. Det kan svi litt første gangen du tar bort eller slår sammen mange års erfaring, men ikke vær redd for å kutte. Rydd plass til det viktigste.

En CV av denne typen gir leseren rask oversikt, og du sitter igjen med et bevisst forhold til hva som er dine aller viktigste kvalifikasjoner. Det taper verken du eller arbeidsgiver på.

Malen er laget av Karrieresenteret ved UiO, og kan lastes ned her: CV-mal nummer 3 – Den fancy. (Karrieresenteret og CVGURU har ingen samarbeid med hverandre, og all credit går til de for denne malen!)

Ekstra

CV-mal: alt du trenger å vite om struktur og utseende

CV-mal har du nok hørt om før. En god mal fungerer som en grunnmur: noe stødig og stabilt som du kan bygge videre på og sette ditt eget preg på. En CV-mal av høy kvalitet kan hjelpe deg med struktur – hvordan du skal sette opp innholdet – og med å få et gjennomført og profesjonelt design på CV-en. Den sikrer deg en ryddig CV som er behagelig å lese.

En dårlig CV-mal, derimot – den kan spenne bein på deg. Derfor er det viktig å vite hva som skiller en god CV-mal fra en dårlig CV-mal.

I vårt daglige arbeid med utforming av CV-er og søknader for mennesker med ulike bakgrunner ser vi stor variasjon i hvordan folk velger å presentere seg selv. Vi sitter som lesere, og det har gitt oss god innsikt i hva som gjør en CV lett å lese – og hva som får deg i trøbbel.

Det er med vår erfaring som bakgrunn vi har laget en oversikt over alt du trenger å vite for å gjøre et godt valg av CV-mal.

CV-mal som sjekkliste: den viktige strukturen

Når vi skriver om det å utforme en profesjonell CV legger vi ofte vekt på nettopp struktur. CV-en må være oversiktlig. Den må tillate leseren å danne seg et inntrykk av deg ganske raskt. En arbeidsgiver har mange CV-er å pløye gjennom. Gjør du din CV til effektiv lesning er du godt på vei. God oversikt – god struktur – er viktig for å sikre at CV-en din ikke blir lagt bort til fordel for en annen.

CV-mal - en sjekkliste
En god CV-mal fungerer utmerket som en sjekkliste – den minner deg på hva som må med.

Struktur handler om hvordan CV-en er bygget opp. Hva er med og hvilken rekkefølge kommer det i?

Vi anbefaler navn og personalia øverst, etterfulgt av et avsnitt for nøkkelkvalifikasjoner/nøkkelkompetanse/oppsummering. Fortsettelsen på din CV avhenger av hva som er mest relevant i akkurat ditt tilfelle. Er du nyutdannet uten relevant erfaring bør utdanning komme først. Har du relevant arbeidserfaring er det dette som bør komme etter nøkkelkvalifikasjoner.

Deretter kommer kurs, frivillige verv, språkferdigheter og andre avsnitt som er aktuelle for deg. Begynn derfor med å notere deg hva du må ha med, og finn en CV-mal som står i stil med din bakgrunn.

Når det er på plass kan du bruke malen som sjekkliste for å sikre at alt viktig og relevant innhold kommer med.

CV-mal som gir det lille ekstra: bruk den til å fange oppmerksomhet

For at en CV skal se profesjonell ut må den ha et passende utseende. Det er også lurt å velge maler som matcher for CV og jobbsøknad. Det gir inntrykk av at det du leverer fra deg er gjennomtenkt og gjennomarbeidet.

Se gjerne: Søknadsmaler – 3 maler du kan bruke gratis

Utseendet på CV-en er av betydning først og fremst av to grunner:

  • Å velge en mal med et profesjonelt og fint design gir deg muligheten til å skille deg ut positivt
  • En ryddig og oversiktlig CV med nok luft mellom linjene gjør CV-en din lettere å lese

Begge deler hjelper deg med å nå frem med budskapet ditt: at du er verdt en nærmere titt og fortjener en innkallelse til jobbintervju.

CV-mal som et verktøy for å pirre arbeidsgivers nysgjerrighet

Mennesker liker å se på pene ting. Det høres kjent ut, ikke sant? Det at vi er mer positivt innstilt til noe som er behagelig for øyet?

Når du skal velge deg den CV-malen som er riktig for deg, er det viktig at du velger både noe som fungerer med din bakgrunn og noe du liker. Det finnes mange ulike maler å velge mellom, og det finnes ikke én fasit – det finnes mange.

Et godt tips er å ikke tulle for mye med bakgrunnen og brødteksten. Du gjør lurt i å ha en del av teksten på hvit – eller tilnærmet hvit – bakgrunn, mens teksten er i svart eller en mørkere gråtone. Andre elementer, som overskrifter, kan gjerne ha andre farger. Pass bare på å ikke bruke for mange farger, eller farger som ikke passer sammen og er forstyrrende for leseren.

CV-mal - fargebruk
Det fanger oppmerksomhet, men er det passende og profesjonelt? Tenk nøye gjennom fargene du velger.

Husk at utseendet skal fremheve teksten du skriver – ikke drukne den.

Og skal du vekke interesse med det du leverer, så pass på at du skiller deg ut positivt – ikke negativt. Det er sjeldent nødvendig med et fargehav for å bli lagt merke til. Det holder med konsekvent og gjennomtenkt fargebruk som signaliserer din forståelse for hva som ser profesjonelt og passende ut.

CV-mal som et verktøy for å sikre at arbeidsgiver leser det du har skrevet

Er det én ting du bør huske når det gjelder CV-mal, så er det det at den skal hjelpe deg med å sikre at teksten din blir lest.

Legg til rette for at teksten skal bli lest ved å passe på at malen du velger har følgende:

  • En skrifttype som er behagelig å lese
  • Overskrifter som skiller seg klart fra resten av teksten
  • En linjeavstand som gir luft mellom setningene
  • Begrenset bruk av sterke farger – ikke bruk mye av flere like sterke farger i samme CV

CV-mal med riktig skrifttype kan sikre deg gjennomslagskraften du trenger

Er du litt i tvil om hva som er bra og hva som er mindre bra? Kan du litt om typografi – hvordan en tekst er utformet og hvordan helheten ser ut – har du nok hørt om disse prinsippene før. Har du ikke hørt om det, så trenger du ikke å sette deg ned og lese veldig inngående om typografi for å klare å definere hva som er en god CV-mal. Kunnskap om teksten og dens visuelle uttrykk gjør deg bedre rustet til å gjøre et godt valg, men det trenger ikke å være så vanskelig.

I Conversionista.se sitt blogginnlegg om typografi refereres det til Roger Dooley og hans undersøkelse, hvor det kommer frem at vi forbinder skrifttyper som er vanskelige å lese med hardt arbeid. En skrifttype som er lett å lese øker med andre ord muligheten for at det du skriver blir lest. Det gjør innholdet lettere å fordøye. Nettopp derfor er skrifttypen i CV-malen du velger viktig.

CV-mal - typografiens betydning
Bokstaven er pen å se på, men hvor lett er det å lese ordene som blir skrevet med denne skrifttypen?

Alt handler om mennesker og hva vi synes om det vi leser. Den enkle måten å kvalitetssikre en mal på er å få noen til å lese over det du har valgt og mene noe. Forhør deg med en venn, en kollega eller et familiemedlem. Få dem til å se over CV-malen du har valgt og mene noe om den. Må man lese to ganger for å forstå overskriftene? Velg en annen skrifttype.

CV-mal + søknadsmal = innkallelse til jobbintervju?

Det er viktig å huske at det ikke finnes noen snarveier til velfortjent suksess. Det samme gjelder for deg som jobbsøker.

En god CV-mal, sammen med en god søknadsmal, kan løfte CV-en og søknaden din, men malene kan ikke kompensere for innhold som ikke er der. Det kan hjelpe deg med å strukturere og få frem det du vil at arbeidsgiver skal lese, men da er det også viktig at det du fremhever er relevant for leseren. Gode papirer er papirer med relevant innhold.

Er du kvalifisert? Da kan et godt valg av mal gi det siste lille dyttet. Det som får deg over målstreken og inn på intervju.

Både innhold og utseende er av stor betydning når du jobber med å lage en profesjonell CV. Både hva du skriver, måten du skriver det på, hvordan teksten er bygd opp og hvordan den blir presentert har noe å si. Bruk det til din fordel.

Tar du utgangspunkt i de rådene og tipsene vi har gitt deg her og gjør noen justeringer, så stiller du snart enda sterkere i kampen om drømmejobben. Det er ikke slik at det finnes en perfekt CV-mal som sikrer deg intervju, men sjansen er større for at du kommer til intervju hvis du tar deg tid til å gjøre en innsats med struktur og utseende og gjør et godt valg av CV-mal.