Chat med oss!

Frode Osen — CV- og søknadsskribent

Frode Osen er en av Norges ledende CV- og søknadsskribenter, og har skreddersydd dokumenter for mer enn 750 kunder i løpet av sin tid hos CVGuru. Bare 5 av disse har benyttet seg av vår 100% fornøydgaranti og fått pengene tilbake. Frode har rikelig erfaring med å skrive for alt fra næringslivsledere og toppidrettsutøvere, til leger og ingeniører. Du kan enkelt knytte kontakt med Frode Osen på LinkedIn.

Frode Osen er en av Norges ledende CV- og søknadsskribenter, og har skreddersydd profesjonelle dokumenter for mer enn 750 kunder i løpet av sin tid hos CVGuru. Bare 5 av disse har valgt å bruke vår 100% fornøydgaranti og få pengene tilbake.

Frode har utført en lang rekke ulike oppdrag, og har rikelig erfaring med å skrive for alt fra næringslivsledere og toppidrettsutøvere, til leger og ingeniører og alt imellom.

Han utviklet også de frittstående nettsidene CVGuru.net og CVGuru.dk i 2024, med jobbsøkertips på henholdsvis engelsk og dansk, da dette ble etterspurt av våre lesere.

Når Frode ikke bistår kunder med søknad- og CV-hjelp liker han å skrive artikler på nettsiden sin Romerriket.no, som har omtrent 4,000 månedlige lesere og er oversatt til 10 ulike språk, med ytterligere 10,000 lesere.

Du kan enkelt knytte kontakt med Frode Osen på LinkedIn.

Artikler Frode har skrevet for CVGuru

Skroll til toppen