Hva sier våre kunder?

“Jeg har den siste tiden søkt på fem ulike stillinger med min oppdaterte søknad/CV fra Cv guru. Har blitt innkalt på intervju på tre av disse.
Er utrolig fornøyd med resultatet dere leverte, og vil absolutt anbefale dere videre.”
Camilla Holm, 25 år
“Fant fram til CV Guru på nettet helt tilfeldig.
Resultatet for meg ble veldig bra: de har fått fram nøkkelkvalifikasjoner og egenskaper i forhold til min profil og laget en søknad som skaper nysgjerrighet.
Enkelt sagt, CV Guru har klart å treffe mitt ønske hvordan jeg ønsker å fremstå til en potensiell arbeidsgiver. Penger godt brukt, og jeg anbefaler CV Guru på det sterkeste.”
Biljana Tesic, 45 år

“Etter mottak av deres skreddersydde cv 22. februar, så søkte jeg på en relevant ledig stilling, og ble kalt inn til et jobbintervju 28. februar. Deretter fikk jeg jobbtilbud og signert kontrakt 3. mars.

Jeg er evig takknemlig for samarbeidet med CVGuru, og ser gjerne at flere jobbsøkere får den samme effekten og gleden som har vært meg til del.”

Tanvir Khan, 36 år

«Er kjempefornøyd med produktet jeg fikk! De hjalp meg med å skrive en flott CV og en suveren søknad! Har til og med fått intervju på en jobb jeg ikke var kvalifisert til pga god søknad! Anbefales!»

Heidi-Merethe Kolstad Lian, 24 år

Ønsker du å lese flere referanser?

Trykk på Facebook og Google ikonene under for å se de siste anmeldelsene av våre tjenester

Facebook Anmeldelser
4.8

Google anmeldelser
5.0

Facebook Anmeldelser
4.8


Google anmeldelser
5.0

Er du klar for å sikre deg jobb med skreddersydd CV/Søknad?