Chat med oss!

Kundehistorie – Marte sikret seg jobb nummer to!

Fra og med i dag vil vi hver måned legge ut en kundehistorie både her på bloggen og på vår Facebook-side. Historiene du leser vil *alltid* være godkjent av kundene selv.

Marte kontaktet oss fordi hun ønsket en relevant deltidsjobb. Hun jobber innen matbransjen offshore, og har lange jobbperioder etterfulgt av lange friperioder. I stedet for å gå hjemme i friperiodene, hadde hun et ønske om å ta en jobb nummer to.

Ved hjelp av CVGURU fikk hun laget en CV og søknad som fikk frem hennes sterkeste sider: God matkunnskap, sterke salgsegenskaper og lang erfaring innen kundeservice.

Kort tid etter at CV og søknad var i boks, ble hun innkalt til jobbintervju i en relevant bedrift. Etterpå sendte Marte oss denne meldingen:

–Jeg vil takke for en fantastisk CV og søknad! Jeg var på jobbintervju i dag, fikk jobben og starter neste uke! Han som intervjuet meg sa to ganger at søknaden min var fantastisk, og jeg skjønte at jeg nesten var ansatt før de hadde møtt meg!

Da vi snakket med Marte noen dager senere, var hun allerede i gang i den nye jobben.

–Mine første vakter har gått kjempefint. Høyt tempo og veldig gøy! Arbeidsgiveren sier at de aldri har hatt noen som er så godt kvalifisert. Søknaden var helt rå, og nå er det opp til meg å levere!

Vi gratulerer Marte med ny jobb og takker så mye for at hun holdt oss oppdatert på hvordan det gikk.
Lykke til videre, Marte.

Visste du at vi kan skrive din CV og søknad for deg?

Visste du at vi kan skrive din CV og søknad for deg?

  LES MER  

You have Successfully Subscribed!

Send this to a friend