Chat med oss!
Nina landet drømmejobben i Oslo

Nina landet drømmejobben i Oslo

I ny og ne deler vi kundehistorier om noen vi nylig har hjulpet med CV og søknad og som har fått jobb. Artiklene du leser vil *alltid* være godkjent av kundene selv.

Om kunden:
Kvinne på 44 år fra Grefsen i Oslo. Utdannet fra handelshøyskolen BI og har lang erfaring innen IT-bransjen.

Hvorfor bestilte du hjelp til å lage CV og søknad?
Gjorde dette i forbindelse med at jeg ønsker å søke på en ny jobb, da den nåværende ikke utfordrer meg lenger.

Jobben jeg søkte på var som teamleder for kundeservice i et IT-selskap i Oslo (noe jeg anser som midt i blinken for meg).

Hva gjorde at du bestemte deg for å bruke vår hjelp?
Primært fordi det er lenge siden jeg har søkt jobb og jeg leste referansene deres som var positive. Synes også det er kjekt å få hjelp til noe som dette da jeg ikke har god erfaring med det. Så ja, var egentlig en enkel avgjørelse når jeg fant ut om dere. Spesielt med fornøydgarantien deres.

Hvordan har det gått i ettertid?
Det var opplyst om at det var godt over 150 søkere, og det var satt en kort søknadsfrist da det hastet (fra hva jeg forstod) for bedriften å fylle stillingen.

Jeg ble innkalt til intervju 5 dager etter fristen på stillingen hadde gått ut, og det ble gjennomført totalt tre intervjuer. Fikk tilbud om stillingen relativt kort tid etter siste intervjuet 🙂

Har du noen tips til andre jobbsøkere?
Hmmm. Vil nok understreke viktigheten av å ikke slurve med papirene dine… Pass på at du ender opp med en søknad som veldig kort og presist får frem hvorfor du føler du er den rette for jobben du søker og hvorfor du søker. Og så ikke overtenk det egentlig. Føler bedriften du søker hos at du med din bakgrunn er den rette, vil du bli innkalt på intervju. Om ikke, så passet det bare ikke. Move on! 

Vi takker for samtalen, og gratulerer deg så mye med ny jobb Nina. Stillingen passer deg perfekt, og takk for at vi fikk hjelpe deg!

PS.

Ønsker du også en vinnende CV og søknad som gir deg intervju?

Med mer enn 7.500 fornøyde kunder er vi trygg på at vi kan hjelpe DEG med å sikre jobben du fortjener:

Facebook anmeldelser
5.0

Klar for å starte i ny jobb?

Vi hjelper deg med CVen og søknaden

Skill deg ut i bunken med en unik og skreddersydd CV og søknad fra CVGuru. Vis din beste side og sikre deg jobben du ønsker i dag. 100% fornøydgaranti.

CVGuru CV Hjelp
Skroll til toppen

- FØR DU DRAR -

Få gratis analyse av din CV/søknad 📈

Legg igjen epost og CV/søknad under, så analyserer en av våre CV-eksperter dokumentene dine og gir deg personlige tilbakemeldinger på hvordan DU kan selge deg inn på best mulig måte til ansetterne. Du får svar innen 1 virkedag.