Chat med oss!

Våre maler

Nedenfor er malene du kan velge.

Dette er maler vi vet fungerer, og som andre før deg har opplevd god suksess med å bruke.

Hvis du er usikker på hvilken mal du bør bruke, kan vi hjelpe deg å velge:
Tenk på hvor mye eller lite informasjon du skal ha i CV-en. Har du lang erfaring og mange jobber som skal føres opp, kan det være lurt å bruke en av de tradisjonelle malene eller moderne versjon 4 eller 5. For deg som er nyutdannet og har mindre informasjon, er moderne versjon 1 eller 3 kjempefine.

Søker du deg til en meget konservativ bransje, kan de tradisjonelle malene være det beste valget. Likedan, søker du deg til en kreativ bransje anbefaler vi å velge en moderne mal.

Det er videre malene slik du ser dem nedenfor, med skriftstørrelsen, fonten, rekkefølgen på informasjon, fargene, og helhetsinntrykket, som gjør at våre kunder opplever gode resultater med dem. Vi har testet, testet og testet, og har optimalisert hver enkelt mal. Det er dermed ikke nå du selv skal være kreativ og legge din egne vri på dem, da kan vi ikke garantere resultater. Du ser nå sluttresultatet på hva vi ser fungerer best i jobbmarkedet i Norge med tanke på design og utseende.

Vi håper du finner en mal du liker.

PS.
a. For ordens skyld, malene nedenfor er kun ment for å vise de forskjellige designene. Alt innhold tilpasses og skreddersys naturligvis 100 % for deg.
b. Malene vi bruker til å skrive søknader matcher tilhørende mal for CV. Derfor viser vi bare CV-er her.
c. Ønsker du bilde er det fint om du velger tradisjonell versjon 1 eller moderne versjon 1, 2, 3, 4 eller 6. Her funker det fint å legge til bilde uten å ødelegge oppsettet. 

Tradisjonell, versjon 1.

Tradisjonell, versjon 2.

Tradisjonell, versjon 3.

Moderne, versjon 1.

Moderne, versjon 2.

Moderne, versjon 3.

Moderne, versjon 4.

Moderne, versjon 5.

Moderne, versjon 6.

Moderne, versjon 9.

Moderne, versjon 10.

Moderne, versjon 11.

Moderne, versjon 12.

Skroll til toppen