Chat med oss!
CV og søknad fra CVGuru.no sikret nyutdannede Eivind drømmejobben

CV og søknad fra CVGuru.no sikret nyutdannede Eivind drømmejobben

I ny og ne deler vi kundehistorier om noen vi nylig har hjulpet med CV og søknad og som har fått jobb. Artiklene du leser vil *alltid* være godkjent av kundene selv. Denne ble opprinnelig publisert på Studentkortet.no. 

Eivind, 24 år, nyutdannet med en Bachelor i markedsføring fra BI på Nydalen er bare en av mange nyutdannede studenter som synes det er vanskelig å lande jobb i Norge i dag, og for ikke å snakke om selveste «drømmejobben».

Arbeidsledigheten er som kjent høyere enn på lenge, og spesielt studenter uten mye arbeidserfaring er en av gruppene som spesielt merker dette. Men de dårlige tidene i arbeidsmarkedet skaper også muligheter for andre. En av disse er CVGuru.no, en bedrift som skreddersyr og skriver CVen og søknaden for jobbsøkere.

En av mange

I en artikkel rapporterte Teknisk Ukeblad at bedriften omsetter for over 100.000 kroner bare fra å skrive CVer og søknader for studenter. Eivind er dermed bare en av mange som tar nytte av muligheten, og det har vist seg å være lønnsomt.

Hva fikk deg til å betale for å få noen andre til å skrive din CV og søknad?
– Jeg har prøvd snart de siste 11 månedene å lande en jobb som er delvis relevant til min utdannelse, men har ikke fått noe hell i jobbsøket enda. Da jeg en søndagskveld leste om tips til jobbjakten kom jeg tilfeldigvis over CVGuru og tenkte umiddelbart at dette var perfekt for meg, sier Eivind som ikke ønsker å fremstå med fullt navn.

Han legger til, jeg har aldri vært god på å selge meg selv, og hvertfall ikke på et papir hvor alle de du konkurrerer mot stiller nesten med identisk bakgrunn. Valget var derfor enkelt for meg å la «proffene» gjøre jobben, om dette kunne resultere i en jobb jeg ønsket.

Og det har det.

Landet drømmejobben

– Jeg fikk hjelp til å skrive både CV og en åpen søknad som jeg kunne tilpasse senere i etterkant. Etter jeg hadde sendt mine neste 6 søknader med de nye papirene, ble jeg innkalt på intervju hos 2 av de 6 bedriftene, hvorav 1 av de resulterte i jobbtilbud.

Jeg ble innkalt på intervju og følte jeg virkelig traff tonen med arbeidsgiveren. Etter dette var jeg på ytterligere to intervjuer hos samme selskap, og fikk dermed beskjeden om at de gjerne ønsket å tilby meg en fulltidsjobb. Det føltes skikkelig godt. 

Han legger til, det er dette som alltid har vært problemet også. Jeg visste at om jeg kunne komme inn døren hos et sted jeg virkelig ønsket å jobbe og de faktisk kunne møte meg, ville de se at jeg kunne utføre jobben de ønsket på en god måte. Men ditt har jeg slitt med å komme.

Klar for å starte i ny jobb?

Vi hjelper deg med CVen og søknaden

Skill deg ut i bunken med en unik og skreddersydd CV og søknad fra CVGuru. Vis din beste side og sikre deg jobben du ønsker i dag. 100% fornøydgaranti.

CVGuru CV Hjelp

Hvor mye tror du din nye CV og søknad hadde å si i sammenhengen?

– Denne jobben var en entry-level stilling i en større bedrift i Drammen, sier Eivind og ønsker ikke å utlyse om hvor han har fått jobb.

Hvor mye CVen og søknaden jeg fikk hjelp til å lage hadde å si i denne prosessen kan jeg jo aldri for sikkert si, men jeg vet for et faktum at dette var en populær stilling med mellom 150 – 200 andre søkere. Så jeg tror helt klart det hadde noe å si.

Hans tips til andre studenter i samme posisjon er klart:

Bruk god tid på CVen og søknaden. Det er ikke noe som blir gjort på en time, det tar tid å gjøre det skikkelig og du lurer bare deg selv om du tror det ikke er viktig. Enten gjør det selv om dine styrker ligger i skriftlig formulering eller få noen til å hjelpe deg. Det er ikke flaut å få hjelp, det er jo jobben din, som er en ganske stor del av livet.

Og det er en ganske enkel avgjørelse. Om du er sikker på at du kan skrive noe som er bra, gjør det selv. Om du har nok selvinnsikt til å se at dine styrker ligger andre steder enn det å skrive CV og søknad, få profesjonell hjelp. Ikke risiker å mist drømmejobben.

Det er en dråpe i havet å måtte betale noen tusen kroner for papirer som vil sikre deg en jobb med 500.000 kroner i årslønn, avslutter Eivind med.

P.S.

Vil du også ha hjelp med å skreddersy en knallsterk CV og søknad som gir deg jobbintervjuet?

Vi har bistått mer enn 7.500 fornøyde kunder siden oppstart i 2016. Gjør som dem, og sikre deg jobben DU fortjener

 

Facebook anmeldelser
5.0

Klar for å starte i ny jobb?

Vi hjelper deg med CVen og søknaden

Skill deg ut i bunken med en unik og skreddersydd CV og søknad fra CVGuru. Vis din beste side og sikre deg jobben du ønsker i dag. 100% fornøydgaranti.

CVGuru CV Hjelp
Skroll til toppen

- FØR DU DRAR -

Få gratis analyse av din CV/søknad 📈

Legg igjen epost og CV/søknad under, så analyserer en av våre CV-eksperter dokumentene dine og gir deg personlige tilbakemeldinger på hvordan DU kan selge deg inn på best mulig måte til ansetterne. Du får svar innen 1 virkedag.