Chat med oss!

Ofte stilte spørsmål

Steg 1 – Velg
Du velger pakken og betalingsløsingen som passer deg best.

Steg 2 – Informasjon
Etter betalingen vil du få muligheten til å gi oss informasjonen vi trenger. Enten ved å fylle ut vårt digitale skjema hvor vi har noen spørsmål til deg, eller gjennom et telefonintervju med en av våre skribenter (vi tar også gjerne imot din gamle CV).

Steg 3 – Motta
Du får din bestilling levert innen leveringstiden.

Du er nå klar til å søke ny jobb med papirer du vet er gode.

(ønsker du endringer utført på det vi har laget, ordner vi selvfølgelig det).

All nødvendig informasjon oppgir du enten via et telefonintervju (tilleggstjeneste) eller ved å svare på et effektivt og nettbasert spørreskjema.

Om skjemaet:
Skjemaet er designet slik at den stiller deg svært konkrete og spesifikke spørsmål, avhengig av hva du har bestilt. Ved å ha fylt ut skjemaet vil vi ha nok informasjon til å garantere et sterkt sluttprodukt. Skjemaet tar deg ca 15-25 minutter å fylle ut. Her kan du også laste opp vedlegg som f.eks. en CV og også legge ved en link til en stillingsannonse om du søker på en spesifikk jobb.

Trenger vi mot formodning mer informasjon etter du har fylt ut skjemaet, tar vi kontakt. Skjemaet får du tilsendt på e-post minutter etter du har bestilt og betalt.

Om telefonintervjuet:
Velger du telefonintervju som en tilleggstjeneste, tar vi kontakt med deg for å avtale dette kort tid etter du har betalt, og du trenger ikke å fylle ut noe skjema. Ev. vedlegg du ønsker å gi oss sender du da til en e-postadresse oppgitt under telefonsamtale med oss. Vi tar også her kontakt med deg i etterkant om vi trenger mer info under utarbeidelsen av det du har bestilt.

Vi har gjennom flere tusen bestillinger laget og optimalisert en enkel og effektiv bestillingsprosess for deg som kunde.

Denne sørger for at vi får all informasjonen vi trenger, slik at vi er i stand til å lage en skarp og personlig CV/søknad for deg. Informasjonen gir du oss enten ved at du fyller ut et skjema med spørsmål vi har, eller via et telefonintervju.

Føler vi at vi trenger mer info underveis mens vi jobber på din ordre, tar vi naturligvis kontakt.

Vi er en samling av journalister, forfattere og andre erfarne skriveentusiaster som har skrevet profesjonelle CVer og søknader i mange år. Vårt mål er klart, og det er å få flest nordmenn ut i jobb.

Vi har flere tusen fornøyde kunder, og de aller fleste opplever å bli innkalt til jobbintervju innen kort tid etter de har mottatt deres nye papirer fra oss.

Er du skeptisk til vår kompetanse, oppfordrer vi deg til å ta en titt på hva tidligere kunder sier her.

Vi starter kun på en ordre når vi er trygge på at vi har informasjonen vi trenger om deg, for å kunne garantere et sterkt sluttprodukt.

Informasjonen vi trenger får vi ved hjelp av vår effektive prosess som hver kunde går igjennom, og vi er trygg på at vi i denne prosessen får vite det vi trenger om deg, for å kunne lage noe som fremmer deg på en profesjonell og god måte, og som samtidig beholder det personlige preget over seg.

Skulle vi trenge mer informasjon om deg underveis som vi jobber på dine nye papirer, tar vi selvfølgelig kontakt. I det tilfellet du skulle ønske endringer på det vi har laget når du mottar det, ordner vi så klart også dette. Vi jobber til du er fornøyd.

Er du skeptisk til om vi faktisk klarer å lage noe som vil hjelpe deg, anbefaler vi at du tar en titt på hva tidligere kunder sier her.

Når du har bestilt blir du tatt gjennom vår effektive prosess hvor vi henter inn det vi trenger fra deg for å kunne lage det du har bestilt. Det er også her du velger utseende på dine nye dokumenter. Vi har 11 maler du kan velge blant, både moderne og tradisjonelle, så vi er trygge på at du vil finne en mal du liker. Vi kommer også med anbefalinger ift. hvilken mal du bør velge avhengig av hva slags bransje og stilling du søker.

Etter du har valgt designet (en mal) så setter vi i gang. Alt av vårt arbeid er skreddersydd av våre skribenter, og vi skriver hver eneste ordre fra bunnen av.

Ja! Rett før du skal betale får du muligheten til å velge dette som en tilleggstjeneste. Velger du dette ringer skribenten som skal arbeide på ordren din til deg før vi starter arbeidet, og vi henter dermed inn all informasjon vi trenger over telefon.

Når du bestiller hos oss, kan du velge å gi oss informasjonen vi trenger enten via et skjema eller over telefon (som forklart ovenfor i svar på andre spørsmål).

Grunnen til at telefon koster litt ekstra, er at det gjør det mulig for oss å tilby lavere priser enn hva vi ellers måtte gjort hvis telefonsamtale var standard i alle pakkene.

Telefon er dermed valgfritt, og vi jobber uansett til du er fornøyd. Vit også at vi aldri ville tilbudt skjema som en mulighet hadde vi ikke vært trygge på at sluttresultatet ble bra her også.

Skjema er standard måte å gi oss informasjonen vi trenger. Ønsker du å benytte deg av tjenesten “telefonintervju”, velger du dette når du kan velge tilleggstjenester (rett før du betaler/er i kassen).

Om du skal søke din første eller femtende jobb, om du er 19 eller 59: Vi er trygge på at vi kan hjelpe deg med skreddersydd CV og søknad av god kvalitet. Dette er også hva våre kunder gir tilbakemelding om.

Ofte er den første versjonen fra oss akkurat det du ønsket deg, mens andre ganger må det et par justeringer til. Dette er helt normalt for å oppnå den tonen som er «helt deg».
Vi gir oss ikke før du har unike, gjennomarbeidede papirer som er skrevet for å svare på det arbeidsgiveren trenger å vite.

For din trygghet har vi også en garanti som heter “fornøyd eller pengene tilbake”.

Er du altså ikke fornøyd etter å være ferdig hos oss, får du pengene tilbake.

Dette kan vi gjøre fordi vi er helt trygge på kompetansen vi innehar.

Mer konkret betyr det at om vi etter å ha levert dine nye papirer til deg og utført eventuelle endringer du ønsker, fremdeles ikke klarer å gjøre deg fornøyd, får du pengene tilbake.
Se brukerbetingelser for detaljer.

Ja! CVene og søknadene vi lager blir skrevet og designet i Microsoft Word, noe som betyr at du selv enkelt kan redigere dokumentene du mottar av oss på et senere tidspunkt.

Ja. Når du er i kassen og skal betale vil du få muligheten til å velge 24-timers ekspresslevering mot et tillegg.

Ja, det er det absolutt. Vi skriver dine papirer basert på informasjon vi henter inn fra deg, og vi legger aldri til noe som ikke er sant når vi skriver din CV og søknad. Fullt lovlig med andre ord. Spør også deg selv: i en tid hvor du kan få hjelp til så og si alt, hvorfor skal ikke dette gjelde CV og søknadsskriving også?

Vi kan skrive det du bestiller enten på norsk, engelsk eller begge deler. Helt opp til deg (dette velger du under bestillingsprosessen).

Nei. Dokumentene du mottar av oss er 100% dine, og det vil ikke være noe i de som kan vise til at du har fått hjelp av oss.

Ja. Alle som jobber i CVGuru har taushetsplikt.

Finner du ikke svar på ditt spørsmål?

Ta kontakt med oss på live chat (nede i høyre hjørne) eller se kontakt oss.

Skroll til toppen

- FØR DU DRAR -

Få gratis analyse av din CV/søknad 📈

Legg igjen epost og CV/søknad under, så analyserer en av våre CV-eksperter dokumentene dine og gir deg personlige tilbakemeldinger på hvordan DU kan selge deg inn på best mulig måte til ansetterne. Du får svar innen 1 virkedag.