Chat med oss!

Personvern

Vi bruker infokapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner, for å analysere trafikken vår og for å bedre våre brukeres opplevelse. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres. Det kan hende du vil ønske å skru av infokapsler på denne og andre sider. Den mest effektive måten du kan gjøre det på er å skru av Infokapsler i nettleseren du bruker. Vi foreslår at du benytter deg av nettleserens hjelpeseksjon eller besøker nettsiden Om infokapsler som kan gi veiledning for alle moderne nettlesere

Ved bruk av våre nettsider og tilhørende nettjenester, samtykker og aksepterer du at vi samler inn og bruker personopplysninger som beskrevet på denne siden.

Sikkerhet

CVGurus systemer er beskyttet med sikkerhetsmekanismer slik som passord og to-trinns verfisiering. Vi har sikkerhetsløsninger som forhindrer misbruk, tap eller endring av persondata lagret i vårt system.
CVGuru kan ikke garantere at misbruk, tap eller endring av data ikke skjer, men vi gjør alt vi kan for å forhindre dette.

Eksterne linker

På CVGurus nettsider kan du finne lenker til andre nettsider. De retningslinjene for personvern som du nå leser vil ikke gjelde for andres nettsider.

Personopplysninger

CVGuru samler inn personopplysninger slik som adresse, navn, epost og telefonnummer basert på informasjonen du oppgir til oss. Ved bruk av våre nettsider og tilhørende tjenester samtykker og aksepterer du at vi samler inn og bruker personopplysninger som beskrevet her.
Ditt samtykke innebærer at CVGuru har rettigheter til å bruke og lagre denne informasjonen i sine interne systemer, uavhengig av hvordan disse er satt opp teknisk. Dette betyr at du samtykker til at personopplysninger kan overføres over landegrenser i den grad CVGuru finner dette nødvendig. I den grad CVGuru benytter tekniske løsninger i utlandet, vil opplysningene fortsatt være i CVGurus besittelse og ditt samtykke involverer ikke at dine personopplysninger kan overføres til utenforstående, med unntak av CVGuru sine samarbeidspartnere.

IP adresser

I den grad en IP-adresse kan sies å være en personopplysning, samtykker du til at CVGuru kan samle inn IP-adresser. Formålet med denne behandlingen vil være for bruk til systemadministrasjon og for å revidere bruken av våre nettsider. Vi vil vanligvis ikke koble IP-adresse til en brukers personopplysninger.

Kontakt oss

Du har rett til å be CVGuru om innsyn i alle personopplysninger som gjelder deg, samt få rettet opp data som måtte være feil. Om du ønsker å få slettet alle dine personopplysninger, ta kontakt med oss på post@cvguru.no.


Mer informasjon om personvern får du ved å kontakte Datatilsynet.

 

 

Rull til toppen