Chat med oss!

BRUKERBETINGELSER OG PERSONVERN

  1. Oversikt

I CVGuru («CVGuru», eller «vi», «vår», eller «oss») er vi opptatt av å sikre konfidensialitet, integritet og nøyaktighet knyttet til personlig informasjon du oppgir til oss. Vi jobber hele tiden for å beskytte denne informasjonen mot tap, misbruk, uautorisert tilgang, avsløring og/eller forandring. Vi samler kun inn personlig informasjon som er relevant for det formålet vi har beskrevet. Hensikten med denne personvernserklæringen er å informere deg om hvordan vi behandler dine personopplysninger, og å informere deg om rettighetene dine knyttet til dette.

  1. Formål

Vi behandler dine personopplysninger for å kunne levere tjenesten vår.

  1. Typer personopplysninger

De spesifikke personopplysninger CVGuru samler inn kan kategoriseres på følgende måte:

  • Identifiserende informasjon (f.eks. tittel, fornavn og etternavn, fødselsdato, kjønn)
  • Teknisk informasjon (f.eks. offentlig IP-adresse, tid og dato for innlogging, nettleseraktiviteter, nettleserinnstillinger)
  1. Lagring av personopplysninger

CVGuru lagrer ikke personopplysningene dine lenger enn det som er nødvendig for tidligere nevnte formål. CVGuru lagrer kun informasjon i en periode som er rimelig for vår behandling, og/eller en tidsperiode som er påkrevd ved lov.

  1. Mottagere av dine personopplysninger

CVGuru deler ikke personopplysningene dine med spesifikke tredjeparter eller personer.

  1. Forespørsler, kommentarer og klager

6.1 Behandlingsansvarlig

Den behandlingsansvarlige er CVGuru AS.

Vår kontaktinformasjon som databehandler for dine personopplysninger er:

André Myhren (personvernombud)
Nydalsveien 28, 0484 Oslo
andre@cvguru.no

6.2 Personvernombud

Ditt personvernombud er:

André Myhren (personvernombud)
Nydalsveien 28, 0484 Oslo
andre@cvguru.no

Du har mange rettigheter med hensyn til vår behandling av dine personopplysninger. Disse Er:

6.3.1 Innsynsrett i henhold til artikkel 15 i EU-forordning 2016/679
Du har rett til å forespørre informasjon om hvorvidt vi behandler opplysninger som angår deg, og videre har du tilgang til disse personopplysningene.

6.3.2 Retting av dine personopplysninger i henhold til artikkel 16 i EU-forordning 2016/679
Du har rett til å kreve retting av dine personopplysninger som er unøyaktige eller ufullstendige, herunder ved bruk av en tilleggserklæring.

7.3.3 Sletting av dine personopplysninger i henhold til artikkel 17 i EU-forordning 2016/679
Du har rett til å be oss om å slette dine personopplysninger i de tilfellene der det ikke er gjort unntak som tillater lagring.

6.3.4 Begrensninger knyttet til behandling av dine personopplysninger, i henhold til artikkel 18 i EU-forordning 2016/679
Du har i enkelte tilfeller rett til å be om en begrenset behandling av dine personopplysninger.

6.3.5 Dataportabilitet, i henhold til artikkel 20 i EU-forordning 2016/679
Du kan i enkelte tilfeller være berettiget til å be om at dine personopplysninger utleveres til deg i et maskinlesbart format. Denne retten til dataportabilitet omfatter retten til å få overført dine personopplysninger direkte til en annen behandlingsansvarlig.

Om du ønsker å utøve disse individuelle rettighetene vedrørende dine personopplysninger, er det ønskelig at du kontakter vår oppdragsgiver. Om du ønsker å kontakte oss vil vi ta din henvendelse seriøst, men vi er pålagt å dele din forespørsel med vår oppdragsgiver. Du kan sende din forespørsel relatert til dine persondatarettigheter ved å kontakte vår Personvern-ansvarlige. Kontaktinformasjonen er angitt nedenfor.

6.4 Klager

Du har rett til å sende en klage til en tilsynsmyndighet relatert til vår behandling av dine personopplysninger. I samsvar med prinsippet om ett kontaktpunkt er din tilsynsmyndighet:

Datatilsynet
Tollbugata 3, 0152 Oslo
postkasse@datatilsynet.no
telefon:+ 47 22 39 69 00

6.5 Kommentarer

Om du har andre kommentarer, ønsker å benytte deg av dine rettigheter knyttet til personopplysninger, eller har andre generelle spørsmål eller forespørsler om denne tjenesten, kan du kontakte CVGuru på:

André Myhren (personvernombud),
andre@cvguru.no
CVGuru AS, Nydalsvn 28, 0484 Oslo

  1. Cookies

Når du besøker denne nettsiden lagres en cookie i ditt system. Denne inneholder informasjon om layout, foretrukket språk og din offentlige IP-adresse. Du kan forhindre lagringen av en slik cookie gjennom innstillinger i din nettleser, ved å gjøre om på disse slik at cookies slettes hver gang du lukker nettleseren. Merk at om du deaktiverer cookies fullstendig kan dette påvirke din mulighet til å bruke denne tjenesten, eller tjenestens kvalitet.

Rull til toppen