Chat med oss!

10 tegn på at du bør takke nei til jobbtilbud

TAKKE NEI TIL JOBBTILBUD? Så du har fått tilbud om jobb — gratulerer! Blant alle som søkte, har du blitt valgt på bakgrunn av dine flotte egenskaper. Men hva gjør du nå? Er du virkelig sikker på at jobben er rett for deg?

Bare tenk på det. Åtte timer om dagen (eller mer!) er en stor del av livet ditt. Velger du feil nå, kan det bli kjedelige tider fremover.

10 tegn du må være obs på

Vi har, i håp om å gjøre avgjørelsen lettere for deg, samlet en liste med 10 ting som forteller alt om de fleste arbeidsplasser og som vil hjelpe deg ta en avgjørelse. Holder du også øynene åpne for disse 10 tingene på eventuelle nye intervjuer, så vil du enkelt kunne se om arbeidsplassen er et sted du ønsker å være — eller ikke.

Bildet nedenfor er nemlig fullt av røde flagg med ting du bør følge med på under intervju. Har du opplevd noen av disse, så hold deg langt unna og vurder å takke nei til jobbtilbud et.

Her er 10 tegn på at du bør takke nei til jobbtilbud et:

10 tegn på at du bør takke NEI til jobbtilbudet
Opplever du noen av disse tingene, er det et stort rødt flagg.

Bildet er hentet fra: https://www.thejobnetwork.com/10-warning-signs-you-should-not-accept-that-job-infographic/

Tenk nøye gjennom tilbudet

Vi forstår du blir glad når du blir tilbudt jobb, det er nemlig mange som ville gjerne stått i dine sko, men det er svært viktig at du tenker nøye igjennom tilbudet før du tar en avgjørelse. Det er dessverre ofte at en hører om noen som hoppet rett på første jobbtilbud, til tross for at de innerst inne følte at det ikke er rett. Hva som skjer videre kan du forestille deg selv…

Husk derfor å ta et skritt tilbake og se etter potensielle faresignaler før du godtar noe som helst jobbtilbud. Ta tiden du trenger og ikke vær redd for å stille alle spørsmålene du har til potensiell ny arbeidsgiver. Det er nemlig i deres begge interesse at den rette avgjørelsen blir tatt. Lykke til.

PS.

Vil du heller finne en ny stilling?

Og komme raskere til intervjuer?

Skill deg ut i bunken med en skreddersydd CV og søknad som får frem din beste side:

Facebook anmeldelser
5.0

Klar for å starte i ny jobb?

Vi hjelper deg med CVen og søknaden

Skill deg ut i bunken med en unik og skreddersydd CV og søknad fra CVGuru. Vis din beste side og sikre deg jobben du ønsker i dag. 100% fornøydgaranti.

CVGuru CV Hjelp
Skroll til toppen

- FØR DU DRAR -

Få gratis analyse av din CV/søknad 📈

Legg igjen epost og CV/søknad under, så analyserer en av våre CV-eksperter dokumentene dine og gir deg personlige tilbakemeldinger på hvordan DU kan selge deg inn på best mulig måte til ansetterne. Du får svar innen 1 virkedag.