Chat med oss!

Betale for hjelp til CV og søknad – hvorfor er det en mulighet flere og flere velger?

En gylden mulighet å få hjelp til å skrive søknad og CV?

Å betale for søknad og CV hjelp kan være din beste investering. I denne artikkelen forklarer vi hvorfor. 

Du sitter kanskje der en kveld og tenker at du skal sjekke finn.no eller andre aktører for ledige stillinger, ikke egentlig fordi du er på jobbjakt, men fordi det er interessant å se hva som ligger ute. Etter å ha filtrert bort uønskede stillinger, dukker den opp: drømmejobben! Men vent, søknadsfristen går ut i morgen.

Du kjenner pulsen stige

Du har under et døgn på å skrive CV og søknad. Du googler «hvordan skrive CV», og side opp og side ned med tips og triks for hvordan du kan skrive en god CV og søknad vises blant søkeresultatene. Hele 483 000 resultater for å være nøyaktig. Papirene dine trenger garantert en oppdatering fra du sist søkte jobb. Det har du ikke tid til før søknadsfristen går ut, og i hvert fall ikke om du vil ha en knallgod CV og søknad.

Hvorfor betale for søknad og CV hjelp? 

– og hvorfor er det en mulighet flere og flere velger? 

Du kommer over en aktør som tilbyr å skrive CV og søknad for deg. Hvordan er det mulig? tenker du mens du trykker på linken. Skal jeg betale for hjelp til min CV og søknad? 

Som tittelen antyder blir det mer og mer vanlig å betale for hjelp til CV og søknad. Grunnene til å få hjelp er mange. Vi i CVGuru hjelper daglig menn og kvinner fra alle landets kriker og kroker.

Grunner til å få hjelp

Noen av våre kunder har tidspress som i eksempelet over, andre har ikke CV og søknad fra før av, og andre igjen ønsker hjelp til CV og søknad for å få et annet blikk på papirene sine. Som landets ledende aktør i markedet kan vi skrive under på at dette er en mulighet flere og flere velger. Det er ingen grunn til at ikke du også kan få hjelp.

Hvorfor du skal velge å få hjelp til CV og søknad

Det bringer oss videre til hvorfor nettopp du skal betale for hjelp til CV og søknad. Nei, det er ikke for å ta betalt for noe du bruker en gang eller to, som antrekket du skal ha på deg på nyttårsaften, eller fotballdrakten du bare må ha, men som blir liggende i skuffen. En god CV kan du ha livet ut, og kun legge til ny erfaring når det er nødvendig.

Klar for å starte i ny jobb?

Vi hjelper deg med CVen og søknaden

Skill deg ut i bunken med en unik og skreddersydd CV og søknad fra CVGuru. Vis din beste side og sikre deg jobben du ønsker i dag. 100% fornøydgaranti.

Kvalitetssikring

En søknad bør derimot oppdateres hver gang du søker ny jobb. Men med en søknad fra oss har du en kvalitetssikret mal å følge neste gang du søker på en jobb. Derfor har du også et godt grunnlag for å kunne skaffe deg drømmejobben. 

Det er heller ikke til å gjemme under en stol at den nyttårskjolen eller fotballdrakta ikke kommer til å gi deg en økonomisk trygghet i mange år fremover i tid. En god CV og søknad gjør derimot nettopp det!

Bli fremstilt på en god måte

Vi sier ikke at du trenger hjelp fordi skriving ikke er din sterkeste side. Vel, noen ganger kan det også være en grunn til å få hjelp. Noen har sine styrker andre steder enn skriving, enkelt og greit. Men selv om du er en mester i å skrive, betyr ikke det nødvendigvis at du klarer å fremstille deg selv på en god måte.

Få hjelp av ekspertene

Det hjelper ofte å få noen andre til å se over papirene dine. Du kan spørre venner eller familie, eller du kan betale for hjelp til CV og søknad av oss som er eksperter. Ja, vi tar selvsagt betalt for å kunne lønne våre flinke skribenter. De studerer nemlig din bakgrunn, og skreddersyr dine produkter med velvalgte ord. Men kostnaden i forhold til hva du kan ende opp med å tjene er en minimal brøkdel.

Gjør det selv

Når det er sagt er det selvfølgelig fullt mulig å lage en god CV og søknad selv. Det finnes et hav av tips, og mange ulike meninger om hvordan papirene bør skrives. Vårt viktigste tips er å sette av god tid, for arbeidsgivere gjennomskuer deg lett om du bruker den samme søknaden i søket på flere jobber. Du blir også gjennomskuet om du hasteskriver en søknad.

Tør du å la være å få hjelp til å skrive søknad eller CV?

Hvis du har drømmejobben i sikte, og i tillegg har litt dårlig tid, eller kjenner noen form for tvil når det kommer til skriving av CV og søknad, står vi beredt til å hjelpe deg når som helst. Vi leverer ukentlig flere ekspressleveringer, som du mottar innen 24 timer etter at vi har fått informasjonen vi trenger om deg. Og kvaliteten på ekspressleveringer er selvfølgelig like god som ved normal levering.

Ikke gå glipp av drømmejobben

Om du fortsatt er i tvil om du skal vurdere å få hjelp til CV og søknad fra våre eksperter, kan du lese noen av våre tidligere kunders tilbakemeldinger om prosessen og det de mottok fra oss:

Utrolig fornøyd

«Jeg har den siste tiden søkt på fem ulike stillinger med min oppdaterte søknad/CV fra Cv guru. Har blitt innkalt på intervju på tre av disse.     Er utrolig fornøyd med resultatet dere leverte, og vil absolutt anbefale dere videre.»

– Camilla Holm, 25 år

Klar for å starte i ny jobb?

Vi hjelper deg med CVen og søknaden

Skill deg ut i bunken med en unik og skreddersydd CV og søknad fra CVGuru. Vis din beste side og sikre deg jobben du ønsker i dag. 100% fornøydgaranti.

– Heidi, 31 år

Leverte varene

«Jeg har vært på et andregangsintervju foreløbig med papirene fra CVGURU og da komplementerte de søknaden min 😉 Så den har nok hatt en stor innvirkning.» 

– Camilla Henriksen, 45 år

Landet meg drømmejobben takket være CV hjelp

«Hadde i utgangspunktet en OK jobb, fant det jeg anser som drømmejobben og ville ikke risikere å ikke få den. Brukte cvguru og vips så var jeg på jobbintervju hvor jeg håndterte resten selv. anbefales» 

– Terje, 43 år (bilde og navn skjult etter ønske)

For flere tilbakemeldinger, se her. 

Ikke risiker å havne nederst i bunken – få søknad og CV hjelp

Grunnene til at flere og flere velger å benytte seg av muligheten for hjelp til CV og søknad er altså mange, men en ting er sikkert: det er aldri negativt å få hjelp. Og om den hjelpen kommer fra eksperter, venner eller familie, det er ditt valg. Men ikke overse viktigheten av gode søkepapirer. 

Ønsker du at vi i CVGuru.no skal hjelpe deg, kan du se her for mer info om hvordan det fungerer og priser.

Facebook anmeldelser
5.0

Klar for å starte i ny jobb?

Vi hjelper deg med CVen og søknaden

Skill deg ut i bunken med en unik og skreddersydd CV og søknad fra CVGuru. Vis din beste side og sikre deg jobben du ønsker i dag. 100% fornøydgaranti.

Skroll til toppen