Chat med oss!

Vi hjelper jobbsøkere sikre jobben de ønsker

CVGuru består av en samling med journalister, hodejegere, forfattere og andre skriveentusiaster med et felles mål, å hjelpe folk ut i jobb med vinnende CVer og søknader.

Før vi startet opp CVGuru var CV- og søknadsskriving noe vi hver for oss hjalp andre med på privat basis. Vår felles interesse førte oss sammen, og vi dannet CVGuru i januar 2016. Vi har ved hjelp av årelang erfaring spesialisert oss innen CV- og søknadsskriving, og er i dag et team som jobber godt sammen og som skaper gode resultater i samarbeid med våre kunder.

Grunnene til at noen velger å bruke oss, er at mange rett og slett har sine styrker andre steder enn CV- og søknadsskriving, andre har ikke tid, og noen gidder rett og slett ikke å bruke flere timer på å skrive selv. Uansett grunn synes vi det er synd at mange, både arbeidsledige og de som ønsker å bytte jobb, går glipp av karrieremuligheter de egentlig er helt perfekte til, bare fordi deres CV og jobbsøknad ikke selger de inn som person på en god nok måte.

Mange har heller aldri skrevet en CV og søknad før. Andre er spesialister på sitt fagområde, men har derimot tilbrakt lite eller ingen tid på å lære seg CV- og søknadsskriving. Det å lage gode CVer og søknader er ikke noe en automatisk er flink til, det krever trening, og ikke alle ofrer tid og ressurser på dette. Det har vi gjort, og vi vet hva som fungerer og ikke. Og i en tid som nå hvor du kan få hjelp til alt – hvorfor ikke la noen som er spesialister skrive CVen og søknaden for deg? Har du kompetansen, viljen, tiden og lysten til å gjøre det selv, flott! Om ikke – vit at vi kan hjelpe deg.

Møt teamet

Noen har bachelor, noen har master, noen er selvlært, noen jobber best om morgenen og noen best på kvelden. Felles for alle er en genuin interesse for å hjelpe folk ut i jobb, god forståelse om arbeidsmarkedet og kunnskap om hvordan en CV og søknad bør utformes og se ut. Sammen utgjør vi et allsidig team, og matcher alltid den mest erfarne skribenten med deg og bransjen du jobber i.

image3

Gudveig Juvastøl

image2-810x800

Iren Hope Rønhovde

MTH portrett

Marianne Hartvåg

Katinka portrett1

Katinka Thors

Maren

Maren Gimnes

Frode

Frode Osen

Capture

Matias Willand

Stian

Øyvind Pedersen

33

André Mikalsen

Capture-1-793x800

Andre Myhren

Hvorfor velger jobbsøkere akkurat oss?

Anonyme tilbakemeldinger fra kunder
Les mer
Hva synes du om det du mottok av oss?
Utrolig professjonelt og vel utført arbeid!

Om du kunne endret 1 ting med det du fikk, hva ville det vært?
Absolutt ingenting jeg ville endret!

Om du kunne endret 1 ting med hele prosessen, hva ville det vært?
Kanskje prisen, men igjen for et vel utført arbeid så koster det!:)

Hvorfor valgte du en tjeneste som dette?
Fordi jeg trengte hjelp til å skrive en god søknad.

Kvalitet fremover kvantitet

Helt siden dag én har vi vært tydelige på at fornøyde kunder er vår høyeste prioritering. Om det betyr færre kunder, er det greit. Om det betyr at vi ikke er billigst, er det også greit. Det viktigste er at alle som bruker tjenestene våre, skal møte en fagperson som bryr seg – og sitte igjen med dokumenter i toppklassen.

Fordi vi leverer på det nivået vi gjør, og setter prisene deretter, har vi lyktes i å tiltrekke oss noen av de dyktigste menneskene i Norge når det kommer til CV- og søknadsskriving og produksjon av gode LinkedIn-profiler. Ved å legge nok omtanke i våre interne ressurser kan vi virkelig skreddersy hver eneste ordre 100 %.

Dette tror vi er en av hovedgrunnene til at vi i dag kan vise til tusenvis av fornøyde kunder.

Nøkkeltall

År
0

Siden oppstart

Fornøyde kunder
0 +

Siden 2016

Kunder
0 +

I 2023

Misfornøyde kunder i 2023*
0

*kunder som har benyttet seg av penger-tilbake garantien vår

Skroll til toppen

- FØR DU DRAR -

Få gratis analyse av din CV/søknad 📈

Legg igjen epost og CV/søknad under, så analyserer en av våre CV-eksperter dokumentene dine og gir deg personlige tilbakemeldinger på hvordan DU kan selge deg inn på best mulig måte til ansetterne. Du får svar innen 1 virkedag.