CVGURU består av en samling med journalister, hodejegere, forfattere og andre skriveentusiaster med et felles mål, å hjelpe folk ut i jobb med vinnende CV og søknader.

Ledelsen

Simen Gundersen - Daglig leder

DAGLIG LEDER

Med en bakgrunn innen salg og ledelse, har Simen på kort tid tatt CVGURU fra en enkel idé, til et selskap som årlig hjelper flere tusener av nordmenn ut i jobber de fortjener.

André Mikalsen - IT-ansvarlig

it-ansvarlig

André er ansvarlig for effektiv drift av våre løsninger, og at vi hele tiden ligger i forkant på det teknologiske. Det å utnytte teknologien og de mulighetene det skaper, er essensielt for å få mer effektive prosesser, både internt men desto viktigere, eksternt for kunder.

Iren Hope Rønhovde - Kvalitetsleder

Kvalitetsleder

Iren er profesjonell tekstforfatter med treårig universitetsutdannelse innen filosofi, kommunikasjon og estetiske fag, samt seks års erfaring innen samfunns- og næringsutvikling i privat sektor. Som kvalitetsleder har hun lederansvaret for alle våre skribenter på en dag-til-dag-basis.

Tonje Brattås - Assisterende daglig leder

assisterende daglig leder

Tonje er adjunkt med hovedfag i norsk fra UiO, og har vært med CVGURU fra dag én. I stillingen som assisterende daglig leder har hun det overordnede ansvaret for de daglige operasjonene.

Stian André - Markedssjef

Markedssjef

Stian er ansvarlig for å forvalte og utvikle firmaets merkevare. Dette innebærer arbeid med et bredt spekter av interne og eksterne oppgaver. Vi skal fremstå som en tydelig profil som også innebærer at våre interessenter ser helheten og kvaliteten i det vi kan tilby.

Odd S. Grannes - Teamleder kundeservice

teamleder kundeservice

Odd har bakgrunn innen journalistikk og utvikling av digitale kanaler, og som leder for kundeservice har han ansvaret for all kommunikasjon ut til kundene. Vi har Norges beste skribenter og jobber hardt for å kunne levere god kundeservice parallelt med høy kvalitet på det vi utarbeider for våre kunder.

Historien om CVGURU

Idéen om å danne et selskap som tilbød seg å hjelpe jobbsøkere med deres CV og søknad kom januar 2016.

Det var nemlig da mediene virkelig startet å masseprodusere artikler om at Norges arbeidsmarked var på vei nedover, og at konsekvensene ville ramme oss alle.

Dette stemte forsåvidt, noe de fleste av oss også kanskje så komme, men det vi la spesielt merke til var at stadig flere og flere mennesker ikke ble innkalt til intervju, for stillinger de egentlig var perfekte til.

Her snakker vi altså om mennesker som søkte på en eller flere jobber de var svært godt kvalifisert til, men som aldri ble innkalt til intervju. Dette var forbausende for oss, og ved nærmere undersøkelser, fant vi årsaken.

Det var rett og slett deres egne CVer og søknader som saboterte de. Papirene deres ga nemlig ikke i nærheten av det samme gode inntrykk av de som person. CVene var rotete og på flere sider, nevnte en rekke unødvendige ting, og tok dermed oppmerksomheten bort fra det som faktisk var relevant for stillingsutlysningen. Søknadene strakk seg over 2 hele sider i alle tilfellene, fulle av (unødvendig) tekst.

Da vi så dette, en rekke ganger, med flere forskjellige personer, traff det oss. Her måtte noen ta oppgaven med å hjelpe jobbsøkere, arbeidsgivere og samfunnet med å legge til rette for at folk skal lykkes med å lande jobben de ønsker. Og slik var CVGURU født.