Chat med oss!

Skrive CV – nøkkelkvalifikasjoner (slik setter du det opp)

Dette er en presis og nøyaktig gjennomgang over hvordan du fører opp nøkkelkvalifikasjoner på CVen din.

Nøkkelkvalifikasjoner er noe vi anbefaler alle å inkludere i CVen, og i denne artikkelen vil du få vite hvorfor vi anbefaler alle å bruke det og hvordan du fører det opp på din egen CV.

Vi kan også skrive en perfekt CV for deg: 

 

Skrive CV – kort om nøkkelkvalifikasjoner

Nøkkelkvalifikasjoner er noe mange velger å skrive opp øverst i CVen, og målet med å gjøre dette er å raskt gi leseren en forståelse over hvem du er og hva du kan. Nøkkelkvalifikasjoner på CVen har blitt mer og mer vanlig, og flere og flere arbeidsgivere forventer også at en CV kommer med dette satt opp.

Nøkkelkvalifikasjoner er noe som er fordelaktig for både du som jobbsøker og leseren som arbeidsgiver. Det gjør at du raskt får forklart dine kvalifikasjoner og bakgrunn som egner seg godt i forhold til stillingen du søker på, og det tillater videre leseren få vite om dette raskt. Win-win situasjon.

Skrive CV – slik ser nøkkelkvalifikasjoner ut på CVen

Dette er et godt eksempel på hvordan nøkkelkvalifikasjoner kan se ut på CVen:

Nøkkelkvalifikasjoner bør alltid være under personalia, altså øverst på CVen. Det bør videre kun være et par punkter, og det du skriver bør være konkret.

Finn andre gode maler: CV-mal (gratis, Word)

Sistnevnte betyr altså at du ikke bare skal skrive opp setninger/nøkkelkvalifikasjoner som «Ærlig, lojal og hardtarbeidene», eller «Flink til å samarbeide med andre». Du bør så langt det går inkludere konkrete ting, som eksempelet ovenfor viser.

Dette fordi dette gjør at da får faktisk leseren en forståelse over hva du kan og hvem du er. Det at du er «lojal og hardtarbeidene» sier i bunn og grunn lite, og er noe så og si alle skriver.

Skrive CV – nøkkelkvalifikasjoner oppsummert

  • Hold det konkret og konsist
  • Skriv det opp punktvis
  • Ha det øverst i CVen

PS.

Ønsker du en CV som gjør at du skiller deg ut i bunken og blir innkalt til intervju?

Da kan vi hjelpe deg:

Facebook anmeldelser
5.0

Klar for å starte i ny jobb?

Vi hjelper deg med CVen og søknaden

Skill deg ut i bunken med en unik og skreddersydd CV og søknad fra CVGuru. Vis din beste side og sikre deg jobben du ønsker i dag. 100% fornøydgaranti.

CVGuru CV Hjelp
Skroll til toppen

Forrige uke fikk 19 av våre kunder jobben de søkte på.

Du bør være den neste.

- FØR DU DRAR -

Få gratis analyse av din CV/søknad 📈

Legg igjen epost og CV/søknad under, så analyserer en av våre CV-eksperter dokumentene dine og gir deg personlige tilbakemeldinger på hvordan DU kan selge deg inn på best mulig måte til ansetterne. Du får svar innen 1 virkedag.